Gastenboek

TaFrmara uit Loon op Zand schreef op 20 December 2011:
Franka, wat heb je vele mensen in vervoering gebracht en laten genieten afgelopen zondag tijdens de Kerstklokkenloop. Het was prachtig, chapeau! Ben je er een volgende Kerstklokkenloop weer?
Dorothé van der Aa-Aarts uit Loon op Zand schreef op 19 December 2011:
Dag Franka, U kent mij niet en ik u niet, maar wat heb ik gisteravond genoten van uw zang samen met uw ensemble tijdens de Kerstklokkenloop in Loon op Zand.Prachtig! Ik ben jarenlang koster geweest in onze parochie in Loon op Zand en heb daardoor al veel mee mogen maken, maar zelden heb ik zo'n mooie stem gehoord! Vast en zeker zult u ook in het buitenland furore maken. Het was gisteravond in de kerk best wel wat rumoerig maar toen u het Ave Maria zong was het in de kerk doodstil, dat zegt immers al genoeg. Hartelijk dank voor de mooie avond!
Leo Woerdenbach uit Beesd schreef op 18 December 2011:
Franka heb ik voor het eerst gehoord tijdens de eerste repetities tbv het Kerstconcert dat 17 december plaatsvond te Culemborg.Een zeer symphatieke vrouw met een geweldige kristal heldere en zuivere stem met een enorm bereik. Als contrabasist van de Kon. harm. Pieter Aafjes heb ik uitbundig genoten van haar optreden en vond ik het een eer haar mede te mogen begeleiden met de stukken, Sopraanaria uit Freischutz Opera van Weber, Mio Babino Caro van Puciini en Casta Diva van Bellini. Het was mooi!
Martin Smaling uit Culemborg schreef op 18 December 2011:
Ik kan me helemaal aansluiten bij Cor van Diejen. Wat was het prachtig, zaterdagavond 17 december in de Grote- of Barbarakerk in Culemborg!
cor.van diejen uit culemborg schreef op 18 December 2011:
Wat heb ik genoten van het concert 17 dec. in culemborg,met vrouwenkoor Other-Wise en de KON. HARMONIE PIETER AAFJES. Geweldig!!!!!!!!!!!! Cor van Diejen Culemborg
Fleur schreef op 17 December 2011:
Je gaat morgen (18 dec) vast weer een schitterend optreden neerzetten! Ik hoop dat ik naar jou kan komen luisteren (ik doe mijn best..)!
Linda Mae schreef op 15 December 2011:
Hoi Franka, Super dat je een eigen site hebt! Nu heb ik je eindelijk kunnen horen ;). Leuk om zo te zien waar je mee bezig bent. Mooie stem heb je! :) Groetjes, Linda
cathy van.tuijn uit berkel-enschot schreef op 14 December 2011:
Dag Franka, Heb vanavond enorm genoten van het kerstrecital voor het Vrouwengilde. Mooi repertoire, prachtig gezongen. Het was een feestje om erbij te zijn!
Ingrid heuts uit berkel-enschot schreef op 14 December 2011:
Wat een fantastische avond hebben jullie voor ons vrouwengilde gedaan.Heb erg genoten van je rijpe stem en jullie prachtig samenspel. De keuze van de liederen was ook erg verrassend en prima. Erg mooie muziek en prima ontspannen gebracht.Ik hoop in de toekomst nog vaak naar concerten van jullie te kunnen gaan en wil dan ook graag op de hoogte gehouden worden.Veel succes met jullie carriere en hoop nog veel van jullie te horen.
- schreef op 14 December 2011:
Ik kijk met veel plezier uit naar vanavond!
Paula schreef op 13 December 2011:
He lieve zus! De site is mooi en vooral erg aantrekkelijk geworden! Mensen gaan jou nu nog makkelijker vinden, omdat ze weten dat jij met jouw mega prachtstem bestaat. Hopelijk ontdekt men tevens dat klassieke zang ook gemaakt is voor jonge mensen i.p.v. alleen voor ouderen. Groetjes!

Reacties zijn gesloten.