18 januari: Nieuwjaarsconcert Technische Universiteit Eindhoven

Op zondag 18 januari is het Auditorium van de Technische Universiteit in Weense sferen. Het nieuwe jaar wordt begonnen met de Philips Harmonie in samenwerking met sopraan Franka van Dommelen. 

Het orkest is levendig als altijd en zal dit laten horen in het Auditorium van de Technische Universiteit. Het traditionele nieuwjaarsconcert getuigt al jaren van een goede samenwerking tussen de Philips Harmonie en de Technische Universiteit Eindhoven.

Programma
Het programma bestaat uit verschillende mooie walsen, waaronder de wereldberoemde Schatz-walzer van Strauss. Maar ook Wagner en Tschaikowski komen voorbij met het beruchte schip “de vliegende Hollander” en de prachtige ouverture Capriccio Italien. Verder zorgen de muzikanten nog voor een duivels verrassinkje en komen enkele vreemde gevleugelde vrienden op bezoek. Dit alles onder de bezielende leiding van chef-dirigent Matty Cilissen.

Het concert begint om 11:30 uur (zaal open om 11 uur).  Koop nu uw tickets in de voorverkoop voor € 12,50 via tickets@philipsharmonie.nl. Kinderen t/m 12 jaar gratis. De prijs aan de kassa is € 15,00.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>