Genomineerd Viva400

Mijn lieve zusje Fleur heeft mij opgegeven voor de Viva400 en tot mijn grote verrassing ben ik genomineerd! Om in de top 5 te belanden dien ik zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Daarna zal een vakjury bepalen wie van de 5 finalisten uiteindelijk met de prijs naar huis gaat.
Ik voel me enorm vereerd! Als jullie mij willen steunen, zou ik het erg leuk vinden als jullie op mij willen stemmen. Daarmee hoop ik meteen mijn cd Riflesso en de klassieke muziek verder onder de aandacht te brengen! Hieronder lees je meer informatie en via deze link kun je stemmen. Je kunt dit doen via je LinkedIn, Facebook of Viva-account.

Dank jullie wel voor jullie stem!

VIVA400: stem nu op jouw favorieten!

Vergeet de Oscars, de Emmy’s en de Gouden Kalveren: de zesde VIVA400-editie is van start gegaan! Vanaf vandaag zijn de stembussen geopend en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete VIVA400-vrouwen.

Acht categorieën, acht winnaars
Je mag stemmen in acht verschillende categorieën: Creatief, Mode, Knappe Koppen, Stoer, Eco, Aanstormend Talent, Business en Online. Deze zijn gevuld met supergetalenteerde dames – van schrijfsters tot online entrepreneurs – die opvallen in hun vakgebied. Ze zijn succesvol, gaan gepassioneerd te werk en inspireren anderen met wat ze doen. Maar zoals altijd kan er maar eentje – per categorie dan – met de prijs naar huis gaan…

Winnen!
Welke genomineerden verdienen het om op 26 november een award te krijgen? Mede door jullie stemmen, en een onafhankelijke jury, wordt dat bepaald. Surf naar de virtuele stembus, kies per categorie jouw favoriete VIVA400-gegadigde en wie weet ga jij er zelf ook met een prijs vandoor. Onder de stemmers wordt een Renault Clio verloot, waarmee je één jaar lang mag rondcruisen. Niet verkeerd, lijkt ons!

Your votes, please
Dus zorg dat jouw stemt telt! Wacht niet te lang, de stembussen sluiten op 10 november. Je vindt de categorieën en de 400 genomineerde vrouwen hier. Stemmen doe je met je VIVA-account of door in te loggen via Facebook of LinkedIn.

16.10.2013 door Internetredactie Viva

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.