In de top 5 VIVA400 Creatief!

Enkele weken geleden ontving ik een e-mail dat ik was genomineerd voor de VIVA400! Wat bijzonder; dat had ik nooit verwacht! Ik? In de Viva400? Dé lijst van 400 succesvolle vrouwen?! Wat een eer! Zeker toen ik later van redacteur Linda Samplonius hoorde dat zij ieder jaar weer op zoek gaat naar de succesvolle vrouwen van Nederland, besefte ik dat het niet zomaar een nominatie was.

Awards Viva40026 november jl. vond de uitreiking van de awards plaats. Dit jaar werden in The College Hotel te Amsterdam de winnaressen bekendgemaakt in acht verschillende categorieën. Uiteraard was ik als genomineerde aanwezig op deze bijzondere avond. Gedurende de avond werden de awards aan de winnaressen uitgereikt en mijn categorie ‘Creatief’ was als laatste aan de beurt. Ik werd in de pauze al gevraagd om naar achteren te lopen, want ik was in de top 5 geëindigd! En hoewel ik het al een eer vond om genomineerd te zijn, was ik ontzettend verrast om mijn foto inderdaad voorbij te zien komen toen de top 5 in willekeurige volgorde bekend werd gemaakt. Ik kreeg het er even warm van, omdat je niet verwacht dat je in een categorie met 55 vrouwen in de top 5 eindigt. Dit voelt als een enorme bekroning op mijn werk. Mijn naam werd niet als de winnende uitgeroepen, maar ik feliciteer Myrthe van der Meer van harte met haar 1e plek! En uiteraard dank ik jullie allemaal voor het stemmen!! Dat ik ‘s avonds op blote voeten, na lang wachten op een taxi, nipt mijn trein wist te halen, maakte de avond tot een compleet succes!
Het was een hele gezellige en uitstekend georganiseerde avond! Lees het complete verslag van de avond op de website van VIVA400.

Inmiddels ben ik ook geïnterviewd en kunnen jullie meer lezen in Viva 4, 5 of 6 in 2014.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.