Sounds of Caecilia – vrijdagavond 8 juli 2016

De Sounds of Caecilia, georganiseerd door Harmonie St Caecilia Lieshout – Mariahout, is een avond met betoverende filmmuziek, klassiekers uit de popmuziek en heerlijke feestnummers. Vrijdagavond 8 juli om 20.30 uur laten de harmonie, solisten en de slagwerkgroep horen wat muziek maken is.

Bij een harmonie denken mensen al snel aan zware stukken. Tijdens deze avond staan echter populaire film- en popmuziek met een klassiek-, rock-, latin- en soul-tintje centraal. De piano, basgitaar, gitaar, backing vocals en solisten maken deze avond uniek. Dit jubileumjaar vindt Sounds of Caecilia plaats in de tent tijdens het feestweekend. Het resultaat: een andere locatie, ruimte voor meer publiek en extra aandacht voor de optredens en show. Live-beelden worden op een groot LED-scherm op de achtergrond geprojecteerd. De verschillende nummers worden gezongen door verschillende solisten. Showman George Blanken, alleskunner René Habraken, jong talent Evi Schuts, de geweldige Charlotte Cardinaal, local hero Jean-Louis Finta, ikzelf als klassieke sopraan solist en… de Mysterie-guest. De gezelligste, in Lieshout beroemde, vriend van de harmonie. De zaal gaat om 19:30 uur open, het concert start om 20:30 uur. Na afloop wordt de afterparty verzorgd door de Gemertse topband Too Many Parrots.

Ik geef twee vrijkaarten weg voor deze onvergetelijke avond! Interesse? Vul het contactformulier in op deze website en wie weet tot vrijdagavond. Kaartjes voor de Sounds of Caecilia kosten 16 euro en zijn te koop bij de volgende adressen:

Of stuur een mail met je adresgegevens naar tickets@harmonielieshout.nl.

Harmonie St Caecilia Lieshout - Mariahout

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.