Zomeravondconcert Oostkapelle – woensdag 20 juli 2016

Twee jaar geleden heb ik voor het eerst mogen zingen bij een Zomeravondconcert en dit jaar heb ik de eer om op woensdag 20 juli een concert met Wilma Timmermans te verzorgen (pianobegeleiding). Wilma Timmermans brengt zelf ook twee etudes van Scriabin op de vleugel ten gehore. Onder dit bericht sta ik links op de foto en rechts Wilma Timmermans.

Het doel van de Zomeravondconcerten is het organiseren van klassieke concerten in de Dorpskerk te Oostkapelle. De concerten zijn vanaf het begin succesvol met een hoge opkomst. In 2000 is de naam van de commissie gewijzigd in “Stichting Oostkapelle Cultureel” (S.O.C.).

De dorpskerk wordt gratis ter beschikking gesteld door de protestantse gemeente van Oostkapelle. De aanvangstijd van de concerten is om 20.00 uur en vinden plaats in de Dorpskerk van Oostkapelle. De concerten duren +/- 1 uur, de entree is vrij. Na afloop wordt er een collecte gehouden om de kosten te dekken.

Voor verdere informatie over het concert verwijs ik je door naar de website van Zomeravondconcerten Oostkapelle: www.zomeravondconcerten.com. Wij hopen je te zien aanstaande woensdag!
Franka van Dommelen Wilma Timmermans2

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.