Zangles

Zingen moet in de eerste plaats leuk zijn! Daarnaast vormen aandacht voor muzikale ontwikkeling, de juiste lichaamshouding, gebruik van het stemapparaat, ademtechniek, tekstbehandeling, interpretatie en podiumpresentatie een standaard onderdeel van het lesprogramma. Voor iedere leerling een passende lesvorm met een goede zangtechniek als basis.

De lessen zijn intensief, maar gevarieerd van aard. Naast de lessen wordt er van je verwacht dat je thuis studeert, zodat je jezelf de geleerde technieken goed eigen kan maken. Uiteraard is er tijdens de lessen ook aandacht voor theorie, maar het notenschrift dient gekend te zijn.

Voor ensembles en koren

Op verzoek verzorgt Franka eveneens auditietraining en geeft zij workshops aan ensembles en koren die graag zangtechnische, muzikale of artistieke begeleiding wensen.
Haar achtergrond in zowel klassieke muziek als musical hebben haar horizon verbreed, waardoor inmiddels ook theaterensembles op projectbasis een beroep op haar doen.

Werkervaring

Tijdens haar conservatoriumstudie heeft Franka haar onderwijskundige en pedagogische bevoegdheid behaald. Daarnaast deed zij veel ervaring op als zangdocent en koordirigent bij muziekschool De Nieuwe Veste te Breda en Jeugd- en Tienerkoor Kikoba te Bavel.
Inmiddels werkt zij als zangpedagoog in haar eigen zangpraktijk in ‘s-Hertogenbosch, waar zij haar leerlingen met veel enthousiasme coacht!
Daarnaast is zij sinds september 2012 als zangpedagoog verbonden aan de afdeling Solozang Klassiek van het Fontys Conservatorium te Tilburg.

Interesse of meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen. Tijdens een gratis proefles maken we kennis en bekijken we wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Reacties zijn gesloten.